Dacă te gândești la ceva aparte pentru sticla produsului tău, cu siguranță personalizarea cu ajutorul decorului este o variantă pe care să o ai în vedere. Acest mod de personalizare a sticlei oferă foarte multe posibilități, variații și spațiu pentru creativitate, rezultatele fiind unicat, iar atenția este asupra profilului emoțional al consumatorului.

Decor  Decorul - o personalizare creativă a sticlelor tale Imagine 1

Pentru a oferi rezultate de calitate am investit permanent în cercetare pentru a dezvolta noi tehnici și tehnologii care să permită depășirea continuă a propriilor standarde de calitate. De asemenea, acordăm o atenție deosebită mediului și materialelor utilizare în procesele noastre.

În vederea realizării în cele mai bune condiții a personalizărilor produselor tale din sticlă a fost creat un departament tehnic care se ocupă de gestionarea și proiectarea ideilor propuse de tine, care apoi sunt implementate și produse cu ajutorul unor echipamente de ultimă generație. Suntem specializați în oferirea următoarelor servicii: serigrafie directă și indirectă la cald, schimbarea moleculară a culorii sticlei și imprimare indirectă la cald. Aceste tipuri de personalizări pot fi combinate cu etichetele clasice, oferind designerilor posibilitatea să creeze produse cu adevărat inovatoare.

Serigrafia directă la cald
În cazul în care optezi pentru acest tip de personalizare, trebuie avut în vedere că serigrafia directă la cald poate fi efectuată pe sticle de formă cilindrică sau ușor conică, având la dispoziție un număr maxim de 6 culori. Culorile, în momentul în care sunt imprimate sunt ușor ieșite în relief, aspect care poate fi modificat în funcție de proiectul grafic ales. Imprimarea se realizează prin utilizarea unui cadru și a pulberilor speciale de sticlă colorată, având loc datorită fuziunii moleculare cu sticla la aproximativ 600 – 650 grade, proces care crește rezistența și durabilitatea sticlei.

Casa de vinuri Stefanesti  Decorul - o personalizare creativă a sticlelor tale lat long

Serigrafia indirectă la cald
În cazul în care sticla produsului tău are formă neregulată sau dorești o grafică complexă, serigrafia indirectă la cald este soluția potrivită pentru tine. Se folosesc aceleați culori ca și în cazul serigrafiei directe la cald, însă imprimarea se face mai întâi pe un anumit suport, iar apoi decorul este transferat pe sticlă. Această modalitate de personalizare a sticlei poate fi realizată fie manual, fie cu ajutorul echipamentelor specifice.

imagine 3  Decorul - o personalizare creativă a sticlelor tale imagine 3

Schimbarea moleculară a culorii sticlei
Această modalitate de personalizare a sticlei permite realizarea unei intervenții la nivelul structural al sticlei, modificând complet sau parțial culoarea acesteia. Pot fi obținute efecte translucide, mate și satinate. Sticla se colorează utilizând pulbere de sticlă, care, în momentul în care aceasta se topește, fuzionează și devine parte integrantă a sticlei.

imagine 4  Decorul - o personalizare creativă a sticlelor tale imagine 4

 

Efecte Speciale
Prin acest procedeu este posibilă aplicarea de rășini, plubere diamantată sau cristale de tip Swarovski permițând o îmbinare perfectă cu diferitele procese de colorare și imprimare pe sticlă, printre care și fenestrarea. Astfel, se sporește valoarea sticlei și se obține un impact vizual deosebit ce captează imediat atenția. Există două procese particulare: luminescența, prin care culoarea acumulează lumină directă care este apoi eliberată în condiții de luminozitate scăzută și fluorescența prin care elementele imprimate sau culorile de fundal sunt iluminate în prezența luminii ultraviolete (lampa UV).

efecte speciale  Decorul - o personalizare creativă a sticlelor tale efecte speciale

 

Există și alte tipuri de personalizare a sticlei care îți pot fi recomandate în funcție de nevoile și dorințele tale specifice și ceea ce îți propui să realizezi pentru produsul tău. Până în prezent, modalitatea de personalizare cea mai solicitată a fost serigrafia directă la cald, iar printre clienții noștri care au beneficiat de aceasta se numără unele dintre cele mai cunoscute crame din Romania, cât și crame noi, cu un debut foarte bun pe piață.  

 

imagine 6  Decorul - o personalizare creativă a sticlelor tale imagine 6

 

Personalizarea sticlei prin decor aduce produsului tău ceva unic și special, lăsând mult loc pentru creativitate. Dacă dorești să beneficiezi și tu de acest serviciu scrie-ne!