Pentru că ne dorim să îți oferim ceva cu adevărat unic pentru produsul tău, te invităm să faci parte din procesul de creație al carafelor noastre premium, care pot avea forme din cele mai complexe și finisaje extrem de sofisticate.

Imagine 1  Noile carafe premium pentru băuturi spirtoase Imagine 1

Noua colecție oferă o gamă largă și variată de carafe pentru băuturi spirtoase, care sunt create special pentru a satisface nevoile tale și cele mai exigente standarde de calitate. Colecția aduce soluții rapide, fără costuri de dezvoltare, la un preț optim, dar și posibilitatea de personalizare în detaliu, cu ajutorul multiplelor tehnici inovatoare de decor pe sticlă.

În continuare îți vom prezenta patru dintre cele mai apreciate carafe din noua noastră colecție:

 

LENA

Lena  Noile carafe premium pentru băuturi spirtoase Lena

Secțiunea transversală dreptunghiulară și contrastul oferit de fețele acesteia cu formă curbată, oferă o personalitate absolut unică acestei carafe. Este îndrăzneață și are mult stil, ceea ce îi oferă o gamă largă de exprimare.

ASTRÉE

Astree  Noile carafe premium pentru băuturi spirtoase AstreeAsemenea zeiței după care a fost denumită, această sticlă se distinge prin curbele sale care permit infinite posibilități de personalizare.

 

BALZAC

Balzac  Noile carafe premium pentru băuturi spirtoase Balzac

Mărimea sa impunătoare, dar și marginile ușor curbate, împreună cu baza solidă a acestei carafe vor pune în evidență cele mai prestigioase licori ale tale cu eleganță.

 

JACK

Astree  Noile carafe premium pentru băuturi spirtoase AstreeEchilibrul liniilor rafinate ale acestei carafe conferă autenticitate și eleganță naturală. Gâtul său subțire, forma ușor conică și baza groasă oferă nelimitate modalități de exprimare, care vor oferi un caracter aparte băuturilor tale spirtoase.

Alte carafe remarcabile din aceeași colecție:

 

Personalizări și customizări

Expertiza noastră ne permite să realizăm pentru tine carafe premium cu forme complicate. Inovațiile pe care le-am implementat ne permit să oferim o gamă largă de personalizări, așa că îți poți da frâu liber imaginației și poți să creezi împreună cu noi carafe cu adevărat unice. Echipa noastră este pregătită să îți ofere soluții special create pentru ceea ce ai nevoie și îți va recomanda cele mai potrivite tehnologii pentru implementarea proiectului tău.

 

Imagine 2  Noile carafe premium pentru băuturi spirtoase Imagine 2

 

Modalitățile principale de personalizare pe care ți le punem la dispoziție:

Lustruirea cu ajutorul focului

Cu ajutorul acestei metode, micile denivelări de pe suprafața sticlei dispar, acesta devenind foarte netedă și strălucitoare.

Gravuri fine

Această tehnică permite crearea de forme în relief pe suprafața sticlei cu ajutorul unui laser fin, ceea ce permite personalizarea produsului tău la un cost scăzut.

Colorarea în bazin

Culoarea sticlei este obținută direct în bazin, fiind disponibile ca și culori exclusive: roșu, galben și negru.

Sticla Neo Infinit

O sticlă premium, pură și complet transparentă, alcătuită în proporție de 90% din materiale reciclate, din care 25% reprezintă sticlă reciclată după consum.

Tăierea și lustruirea

Un procedeu care se realizează la baza sticlei, ceea ce face suprafața acesteia să devină foarte netedă și strălucitoare.

 

Arta decorului

Decorul pe sticlă este una dintre specialitățile noastre. Pentru carafele create și customizate pentru băutura ta spirtoasă avem disponibile mai multe variante.

 

Imagine 3  Noile carafe premium pentru băuturi spirtoase Imagine 3

 

Lăcuirea

Aceasta poate fi internă sau externă, totală sau parțială, fiind disponibilă în diverse nuanțe și efecte: colorată, opacă, discretă, metalică, lucioasă etc.

Serigrafia

În acest caz sunt folosite o gamă variată de culori care pot fi aplicate pe sticlă, permițându-ți să creezi design-uri foarte precise, în relief sau plane.

Imprimarea cu ajutorul unui tampon

O tehnică care permite decorarea și a acelor porțiuni ale sticlei care nu pot fi decorate cu ajutorul serigrafiei, cum ar fi baza carafei, umerii acesteia sau porțiunile denivelate.

Imprimarea la cald

Prin această metodă se imprimă o folie pe sticlă care permite obținerea diferitelor culori metalice și a efectelor speciale.

Sticla incasabilă

Un proces prin care se crește rezistența sticlei, menținându-i-se proprietățile, fiind disponibile pentru acesta o gamă largă de culori și efecte.

Sablarea

Diferite mărimi de granule de nisip sunt aplicate pe sticla colorată pentru un efect total sau parțial de înghețare.

Imprimarea cu acid

Sticla este cufundată într-un bazin cu acid, pentru a se obține un efect total sau parțial la suprafața carafei care poate și mai fin sau mai grunjos.

Aplicarea de accesorii

În acest caz sunt aplicate diferite accesorii pe suprafața carafei, pentru a obține un efect elegant și sofisticat.

 

Așa cum poți observa, gradul de personalizare disponibil este foarte mare. Dacă îți dorești și tu o carafă unicat pentru băuturile tale spirtoase, contactează-ne și ne vom ocupa de proiectul tău în cele mai mici detalii.