_mg_8345_copia1  Noul centru Colombin pentru analiza plutei MG 8345 copia1

internazionale  Noul centru Colombin pentru analiza plutei Internazionale Centrul situat în Sardinia a fost inaugurat luna trecută în cadrul unui eveniment la care au participat toți producătorii majori de dopuri, autoritățile locale și Directorul General al companiei Colombin, Paolo Ballarin.

Proiectul a fost primit cu mare entuziasm, fiind o inițiativă concretă în vederea protecției plutei dar în ce același timp și o operațiune destinată să controleze materia primă, astfel încât să fie eliminate eventualele anomalii chiar de la începutul ciclului de producție.

Laboratorul de cercetare și dezvoltare, care ocupă un spațiu de aproximativ 500 de mp, este dotat cu echipamente de ultimă performanță necesare efectuării oricărui tip de procedură analitică pe plute, vinuri și substanțe chimice.

efficiente  Noul centru Colombin pentru analiza plutei EfficienteO analiză riguroasă a materiei prime și o monitorizare în profunzime a prelucrării acesteia face posibilă eliminarea eventualelor anomalii chiar de la începutul ciclului de producție, reducându-se astfel posibilele efecte negative asupra produsului finit. Având echipe formate din experți dedicați cercetării, Colombin parcurge un proces complex spre perfecționarea calității dopurilor de plută.

Colombin și-a stabilit obiectivul de realizare a producției sale cu un Sistem de Management de Asigurare și Calitate Integrată.

affidabilita  Noul centru Colombin pentru analiza plutei AffidabilitaPolitica companiei Colombin presupune accesul la toate locațiilor sale de producție cu scopul de a putea asigura respectarea legilor și reglementărilor în vigoare și pentru a efectua evaluări preventive în ceea ce privește riscurile pentru sănătatea și siguranța lucrătorilor, care ar putea rezulta din producție.

image  Noul centru Colombin pentru analiza plutei image

Pentru mai multe informații accesați site-ul Colombin.