Pentru a veni în întâmpinarea nevoii tot mai mari de personalizare a ambalajelor din sticlă, în ceea ce privește partea de creație de modele noi și de decor pe sticlă, am introdus gama Selective, care permite crearea de sticle unicat, cu totul deosebite.

imagine1  Sarom introduce gama Selective - sticle premium, infinit personalizate imagine1

 

Etapele procesului de producție
În fabrica noastră producem sticle care pot fi personalizate în cel mai mic detaliu. Începând cu etapa de design și până la producție, experții noștri îți vor fi alături pe toată durata procesului pentru a se asigura că obții un rezultat cu adevărat unic. Ne bucurăm să îți oferim expertiza noastră în crearea de forme complexe, folosind cele mai noi tehnici de personalizare pentru sticla produsului tău.

Pentru a aduce produsul cât mai repede pe piață, am înființat un departament special de creație care gestionează întreg procesul, de la design și până la detaliile tehnice și logistice necesare pentru ca sticla să iasă exact așa cum ți-ai dorit.

Etapele necesare pentru obținerea sticlei personalizate :

Pentru început, se realizează desenul inițial în 2D. Apoi, se generează imaginea în 3D a sticlei pentru a se finisa design-ul. Etapa următoare presupune crearea machetei în mărime naturală și se creează matrița cu design-ul unicat. 

După ce matrița a fost realizată și personalizată special pentru modelul dorit de tine, experții noștri vor determina tehnica cea mai potrivită de producție. Întreg procesul, de la realizarea desenului în 2D și până la obținerea matriței este scurt și eficient. De asemenea, punem foarte mare accent pe calitatea finală a sticlei obținute, acest aspect fiind prioritar pentru noi.Așa cum se poate observa, acest proces permite un grad înalt de personalizare, putând fi realizate și proiecte care până de curând puteau să pară prea curajoase.

 

Gama Selective
Colecția gamei Selective oferă o serie întreagă de sticle premium din care poți alege, acestea putând fi personalizate în foarte mare detaliu, pentru fiecare model existând posibilitatea de a alege atât gradul de transparență, cât și culoarea.

 

Inovații și personalizări
Inovațiile introduse în procesul de producție te ajută să transformi sticlele produselor tale în creații unice care vor ieși cu siguranță în evidență:

 

imagine 6  Sarom introduce gama Selective - sticle premium, infinit personalizate imagine 6

Sticla fluorescentă

Elementul surpriză este garantat în acest caz, deoarece sticla este perfect transparentă în timpul zilei, când se află într-un spațiu luminos, iar atunci când este într-un mediu întunecos devine fluorescentă.

imagine 7  Sarom introduce gama Selective - sticle premium, infinit personalizate imagine 7

 Gravuri interne

Acest tip de gravuri permite realizarea de forme foarte diferite în interiorul sticlei, la exterior suprafața acesteia rămânând netedă. Gravura devine vizibilă pe măsură ce sticla este golită.

imagine 9  Sarom introduce gama Selective - sticle premium, infinit personalizate imagine 9

Gravuri realizate cu laserul

Cu această tehnică poate fi decorată întreaga suprafață a sticlei, chiar și zonele cele mai dificile, cum ar fi umerii sticlei. Gravura se realizează urmărind în mod fidel grafica dorită.

 

imagine 10  Sarom introduce gama Selective - sticle premium, infinit personalizate imagine 10

Personalizarea prin decor pe sticlă

Sticla de calitate premium este vopsită în negru, ceea ce o face să aibă proprietăți de protecție împotriva razelor UV, asigurând păstrarea produsului tău în cele mai bune condiții.

 

imagine 11  Sarom introduce gama Selective - sticle premium, infinit personalizate imagine 11

Gravuri externe

Acestea oferă sticlei o identitate puternică și un finisaj unic, care este plăcut atât privirii, cât și atingerii.

Pentru toate aceste modele, ai la dispoziție o paletă bogată de culori, de la verde și până la albatru deschis, dar și nuanțe de maro și gri fumuriu. Ai la dispoziție, de asemenea, o multitudine de tehnici de personalizare cu ajutorul decorului pe sticlă, de la cele mai tradiționale, până la cele mai noi, care te vor ajuta cu siguranță să ieși în evidență și să te diferențiezi într-un mod foarte elegant de restul produselor de pe piață.

 

Dacă îți dorești crearea unei sticle premium unicat pentru produsul tău, trimite-ne o cerere de ofertă personalizată.