Header_Bere_Forestiera  Berea artizanală Forestiera – o experiență italiană diferită f2

Vă invităm să descoperiți berea artizanală, o bere care îți permite să te joci cu rețeta, să încerci vechi trucuri și ingrediente sau să adaugi o notă personală. Și cum am putea pune mai bine în valoare un produs care a apărut în Marea Britanie, la începutul anilor 70, decât printr-un ambalaj aparte, care alungă monotonia și deschide porțile către experiențe surprinzătoare.

Din dorința de a îmbina calitatea, unicitatea și gustul aparte, a apărut berea Forestiera, care a fost creată folosind rețete atent calculate. Astfel s-a obținut o băutură cu gust autentic, diferit, care se potrivește perfect cu aromele bucătăriei italiene și care creează combinații și experiențe de gusturi unice.

Forestiera a produs o gamă variată de beri artizanale, având ca obiectiv principal inovația. Dar inovația nu s-a rezumat la băutură în sine ci și la alegerea unei sticle premium, de culoare neagră, lucioasă, care permite punerea în valoare a capișonului și a etichetei. Sticla are formă conică, neconvențională, utilizată pentru a ieși în evidență și a se diferenția de restul băuturilor. În acest moment Forestiera este singura bere de pe piață care este îmbuteliată într-o sticlă cu formă aparte.

Berea artizanală Forestiera – o experiență italiană diferită la bionda birra artigianale 02 1

 

Berea Forestiera este alcătuită numai din ingrediente RAW de înalte standarde și nu conține coloranți, conservanți sau alte substante nocive. Grija asupra calității este sporită când la mijloc este realizarea unei mărci autentice de băutură. Așa că alegerea ambalajului a fost naturală – cum am putea ambala o băutură atât de aproape de natură altfel decât cu un ambalaj 100% reciclabil, sticla.

Produsele Forestiera se bucură de sticle diferite și creative. Din colecția de băuturi nu pot trece neobservate berile di Bolgheri, ale căror sticle sunt personalizate cu o imagie a fiecărui anotimp.

 

Forestiera  Berea artizanală Forestiera – o experiență italiană diferită f3

Dacă doriți să descoperiți contribuția noastră la producerea unor colecții impresionante de băuturi, puteți vizita site-ul oficial Birra Forestiera.